Cookie- og privatlivspolitik

Deklaration af Fynsk & Søn A/S’ brug af cookies

Formål med brug af cookies på fynsk.as: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmåling Ja Nej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Ja Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

 
1. Ejeroplysninger


Dette website udbydes af:
:
Fynsk & Søn A/S

Rugløkke 30

6430 Nordborg

Telefon: 74 45 17 51

Email: fynsk@fynsk.as

2. Cookies


Fynsk & Søn A/S anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt, at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning)

Fynsk & Søn A/S bruger cookies fra Contao Open Source CMS til, at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie.

Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie

2.6 Google Analytics (trafikmåling)

Fynsk & Søn A/S bruger cookies fra Google Analytics til, at måle trafikken på fynsk.as. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her

2.7 Google Annoncering

Fynsk & Søn A/S benytter ligeledes cookies fra Google til annoncering på Google Display or Remarketing.

2.8 Hvem har adgang til vores cookies

Kun Fynsk & Søn A/S samt Google har adgang til vores cookies.

3. Brug af personoplysninger


Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer og dine angivne interesser. 

Personoplysninger bruges til, at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til, at få større kendskab til dig og øvrige brugere af fynsk.as. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fynsk & Søn A/S, skal du rette henvendelse på fynsk@fynsk.as eller telefon 74 45 17 51. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Copyright 2020. All Rights Reserved.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer

Cookiepolitik